Menü

2015. június 28., vasárnap

TrafficMagician - az egyik legjobb szörfoldalTrafficMagician regisztráció

A szörfoldalak lényege, hogy te megnézel hirdetéseket egy bizonyos ideig, cserébe megnézik a te hirdetésedet. Sokkal megbízhatóbbak ezek az oldalak, mint a PTC oldalak. Nekem már kétszer is fizetett, 20-20 dollárt.

TrafficMagician kifizetéseim: 1. $20.08  2. $20.83   BÓNUSZ PÉNZKERESET A LAP ALJÁN!!!

A napi megkereshető összeg 15-35 cent között mozog, napi kb. 500 oldal megnézésével.

Hogyan lehet pénzt keresni a TrafficMagician oldalon?
Még mielőtt hozzákezdenél a szörföléshez, a te hirdetésed hozzá kell adni a rendszerhez. Ez bármi lehet (reflink, weboldal-link stb).

  1. Url-cím hozzáadása: Manage Ads -->My websites --> Name: adj egy elnevezést, Site: a reklámozni kívánt URL-cím --> Add --> Ha végzett az ellenőrzéssel: Comfirm My Site
  2. Kreditek hozzárendelése az oldaladhoz: Manage Ads --> My websites --> Auto-Assign Credits --> Itt találod az oldalaid listáját, valamint a megkeresett kreditek hányad részét adja hozzá automatikusan a rendszer a te oldalaidhoz. --> Minimum 75%-nak kell lennie összesen.
Pénzt keresni szörföléssel lehet. 

Szörfölés indítása: Surf & Games --> Surf Now

Egy hirdetés 6 másodpercig látható, majd a megfelelő figura kiválasztásával jön a következő.

Pénzkereseti lehetőségek a TrafficMagician oldalon:

1. Szörfözésért járó jutalmak:
  • Napi jutalom ha megnéztél legalább 300 oldalt, akkor kapsz 1 centet. Kérni kell a Surf & Games --> Average Surf Rewards pont alatt.
  • Heti jutalom: ha egy héten legalább 5 nap kikérted a napi jutalmat (10 cent). Kérni kell a Surf & Games --> Average Surf Rewards pont alatt.
  • Havi jutalom: ha egy hónapban legalább 22 nap kikérted a napi jutalmat (25 cent). Kérni kell a Surf & Games --> Average Surf Rewards pont alatt.
2. PTC hirdetések:
  • Minden nap található néhány PTC hirdetés is, ezeket az Extras --> Get Paid To Click pontban találjuk
3. Szörfverseny (Face an Opponent)
  • Az oldal tagjai közül egy véletlenszerűen kiválasztott taggal versenyzel az adott napon, aki több oldalt megnéz, az nyer 4 centet, egyenlőség esetén 2-2 centet. Feltétel még, hogy a nyertesnek legalább 500 oldalt meg kell néznie.

Szörfözés közben is többféle lehetőség adódik pénz illetve hirdetési kreditek begyűjtésére.

1. Válaszadás

Ki kell választani, hogy mi volt az utoljára látott oldal. Nyeremények a képen.

2. Akasztófa játék
Hagyományos akasztófa játék, felül mindig van segítség, hogy hol található meg az a 10 szó, amely a játékban szerepel. Ha megfeltetted, akkor a díjat a Claim Your Prize feliratra kattintva kaphatjuk meg, ami vagy pénz (1-6 cent) vagy hirdetési kreditek.

3. Pukkantsd ki a szomorú arcokat!A játék indítása után a szomorú fejekre kattintva azok kipukkaszthatóak, amikor 7 mosolygós fej van a játáktéren, kapjuk a jutalmat, ami vagy pénz (1-6 cent) vagy hirdetési kreditek.

4. Lucky Number


Egy négyjegyű számot kell beírni, ha helyes, akkor 25 cent a nyeremény.

5. Varázskalap


Az egyik kalapra kattintva azonnal miénk a nyeremény, ami vagy pénz (1-6 cent) vagy hirdetési kreditek.

6. Kincs a banner alatt

Figyelni kell az oldal tetején jobb oldalt megjelenő bannereket is, ha a fenti banner jelenik meg, rákattintva azonnal nyereményhez jutunk, ami vagy pénz (1-6 cent) vagy hirdetési kreditek.

7. Varázs szó


Ha a Traffic Magician Word Search feliratot meglátod, akkor kattints az alatta található Click Here To Claim Your Letter feliratra, ezért kapsz egy betűt a titkos szóból (ez a jobb alsó sarokban található szörfözés közben), ha megtaláltad az összes betűt, azt hirdetési kreditekkel jutalmazza. 
Ezen felül minden betű megtalálásakor egy varázs ikont is kapunk, ha ezekből összegyűlik 10 darab, akkor 2 cent és hirdetési kreditek a jutalom.

8. Varázs kupa

Ha találsz egy kupát (You found a trophy!!!), akkor kattints a Collect Trophy gombra, hogy begyűjtsd. Ha összegyűjtesz 12 darabot, akkor 3 cent és hirdetési kreditek a jutalom.

9. Kincskeresés

Ha ezt a képet meglátod, akkor kattints rá, hogy megszerezhesd a kincset!

Utána kiírja, hogy mit találtál. A nyeremény lehet pénz (1-6 cent) vagy hirdetési kreditek.

Két lehetőséged van: vagy megtartod a kicset (kattints ide: Escape The Cave) vagy megpróbálod megtöbbszörözni azt (kattints ide: Get More Treasure)

Ha nem sikerült megtöbbszöröznöd a talált kincset, akkor ezt fogod látni.

Sikerült több kincset találni.

Ez az ablakocska jelzi, hogy megkaptad a kincset.

10. Viral Traffic Games

Ha megjelenik baloldalt a pajzs alakú ikon, akkor kattints rá.

A kis emberke melletti megjelölt mezők egyikére kattintva nyereményhez juthatsz, ami vagy pénz (1-6 cent) vagy hirdetési kreditek.Bónusz pénzkereseti lehetőségA ZubeeZone oldal a szörfoldalakkal működik együtt szörfözés közben lehet különböző értékű érméket nyerni.

Ahhoz, hogy megkaphasd, kattints a szörfoldalon a Claim Your Coin! gombra!

Ha már jó sok ZubeeCoint össszegyűjtöttél, azt a ZubeeZone oldalon a Marketplace-en beválthatod pénzre. 12.000-18.000 ZubbeCoin beváltható 10 centre, amit minden pénteken fizet ki az oldal, nem kell kérni.

Kifizetéseim:
1 megjegyzés: